Закарпатський аква-тур



Скачати 53.43 Kb.
Дата конвертації20.02.2017
Розмір53.43 Kb.
ТипПрограма
Пропонуємо відвідати регулярний відпочинковий ЗАКАРПАТСЬКИЙ АКВА-ТУР з термальними басейнами, смачною їжою та хорошим вином.

Регулярний автобусний тур по Україні в Закарпаття | Екскурсії в Закарпатті, релаксація, дегустації та незабутній відпочинок

ЗАКАРПАТСЬКИЙ АКВА-ТУР

Дата виїзду зі Львова: Субота 12.12.2015 - Неділя 13.12.2015

Тривалість: 2 дні / 1 ніч



Маршрут: Львів - Яноші - Косино - Бене - Боржава - Берегово - Перечин - Лумшори - Львів
Програма туру

Анонс:

1 день:  Львів (виїзд о 08:00) – Яноші (обід зі страв закарпатської кухні) – Косино (3 години відпочинку на території релаксаційно-оздоровчого комплексу «Косино», купання в термальних водах, прісному басейні, похід в сауну) – Бене (дегустація вина у братів Параски — найкращих виноробів Закарпаття) – Боржава (поселення в угорських садибах зеленого туризму, вечеря).

2 день:  Боржава (сніданок, виїзд  о 08:30) – Берегово (2 години купання в новому термальному басейні “Жайворонок”) – Перечин (обід-дегустація закарпатської їжі) — Лумшори (варіння в чанах та купання в гірській річці) – Львів (повернення орієнтовно о 23:30).

Детально:

День перший

Виїзд зі Львова о 08:00. Починаємо мандрівку. Дорогою екскурсовод розповідатиме цікаві факти про місця, які проїжджаємо. По дорозі матимемо санітарну зупинку (чай, кава, WC) на заправці біля м. Стрий.

13:30 — 14:30 – Яноші. Запрошуємо на обід зі страв закарпатської кухні.

14:45 — 18:00 – Косино. Європейського рівня оздоровчо-рекреаційний комплекс «Косино» відкритий у грудні 2012 року. На плоші 8 гектарів серед 200-річного дубового гаю розміщені два прісних басейни (один з них з аква-баром) та три термальних з мінеральною водою. Вода до них подається з глибини 1190м і має температуру +41. Звідусіль сюди приїжджають, щоб оздоровити опроно-руховий апарт, серцево-судинну, периферичну нервову та міліарну системи. Любителів саун запрошуємо в еквакаліптову, соляну, трав’яну, угорську сауни, римську баню, хамам та баню панацею від усіх напастей та хвороб. А також вас чекають найбільші в Україні фонтани-джакузі з «кавою», «вином», «пивом» і «паленкою». Крім того на території комплексу працює найбільший в Україні термальний фонтан «Золотий кран здоров’я». Відчуйте екзотику та оздоровчі властивості термальних вод Закарпаття.

18:45 — 20:30 – Бене. Недалеко від Берегово запрошуємо у старовинні підвали на дегустацію натуральних вин. Приватні винороби брати Параски є лицарями Ордену святого Венцела. А це означає, що вино у них найкраще на Закарпатті. Вони як ніхто інший проведуть дегустацію закарпатського вина в одному зі своїх підвалів.

21:00 – Боржава, поселення. Щоб краще відчути колорит Закарпаття, поспілкуватися з етнічними угорцями, скуштувати їхні домашні страви, насолодитися гостинністю місцевих мешканців та відчути себе як вдома, запрошуємо вас на ночівлю в садиби зеленого туризму селища Боржава. Зручні дво-, тримісні кімнати з вигодами на блок.

День другий

08:30 - Виїзд з Боржави. Прокидаємося, снідаємо та зі сльозами на очах і обіцянками повернутися прощаємося з господарями садиб і починаємо другий день подорожі.

09:30—11:30 – Берегово. Після обіду занурюємося у новий термальний басейн відпочинкового комплексу “Жайворонок”. Відомі далеко за межами України унікальні мінеральні води Берегівщини, аналоги яким є лише в Новій Зеландії, дозволять вам відпочити, розслабитися, оздоровитися та набратися сил для нових перемог.

13:00—15:00 – Перечин. Запрошуємо на кулінарну мандрівку смаками Закарпаття. Ми пропонуємо Вам унікальну можливість спробувати смаки Закарпаття, так би мовити, за один присіст. Скуштуйте багату палітру Закарпатської домашньої кухні! Ви спробуєте 15 вишуканих страв, а також узвар та фірмову сливовицю «Од діда Мішка». Відчуйте смаки та аромати національних кухонь тих народів, які живуть тут. ТАКОГО ВИ БІЛЬШЕ НІДЕ НЕ ЗУСТРІНЕТЕ!

16:00—17:45 – Лумшори. Варіння в чанах на повільному вогні — найбільше, що подобається учасникам туру. Щоб “суп з туристів” був наваристішим додають до води різних засушених трав. Варіння чергують з купанням у прохолодній гірській річці, яка протікає поряд. Такий контраст допоможе вам зберігати тонус протягом цілого тижня та подарує незабутні враження від поїздки.

Повернення до Львова. Співаємо, дрімаємо, дивимося кіно — для чого кращий настрій буде. Повернення о 23:30.

* – вказані години можуть коливатися в ту чи іншу сторону в залежності від стану доріг, погоди та водія, який з нами буде їхати.

Вартість туру: 645 грн (при ранньому бронюванні (до 25.11.2015) ціна - 595 грн)

У вартість входить: проїзд комфортабельним автобусом, проживання, екскурсійний супровід по дорозі, страхівка на час подорожі.

Додатково оплачується: вхідні квитки, дегустації та харчування.

Вартість вхідних квитків

  • купання в чанах у Лумшорах: дорослі - 70 грн., діти до 12 років – 50 грн.,

  • термальний басейн в Косино, мінімальний пакет 3 години: дорослі – 250 грн, діти ростом 1,5м – 150 грн, діти нижче 1,2м – безкоштовно, оренда шафи для одягу та цінних речей — 25 грн (можна орендувати одну шафу для кількох осіб),

  • термальний басейн в Берегово, мінімальний пакет 2 години: загальний - 100 грн, діти до 7 років – 40 грн,

  • дегустація вина в Бене: дорослі – 40 грн/ос, екскурсія без дегустації (в тому числі діти) – 20 грн/ос.

Проживання:

Для того, щоб ви почували себе як вдома і найкраще відчули колорит Закарпаття, пропонуємо вам мешкати у приватних садибах зеленого туризму: 2-ох, 3-охмісні кімнати з вигодами на блок.

Харчування:

Обід І дня відбувається у ресторані «Гелікон» (с. Яноші): ійовко боб-гуляш, картопляне пюре, пОпрікаш з курячого філе, мариновані огірки, млинець з шоколадом, компот, хліб. Вартість 60 грн.

Вечеря І дня відбувається в садибах зеленого туризму і складається з найкращих страв угорської кухні. Меню: бограч, голубці, домашня випічка, домашнє вино, палинка (лише при зустрічі туристів), мінеральна вода. Вартість: 55 грн.

Сніданок ІІ дня відбуватиметься в садибах зеленого туризму: холодна нарізка (ковбаса, сир), домашній хліб, масло, яєчня, чай, кава. Вартість 35 грн.

Обід ІІ дня буде відбуватися в у ресторані «Підкова» (м. Перечин). Запрошуємо на кулінарну мандрівку смаками Закарпаття. Ми пропонуємо Вам унікальну можливість спробувати смаки Закарпаття, так би мовити, за один присіст. Скуштуйте багату палітру Закарпатської домашньої кухні! Ви спробуєте 15 вишуканих страв, а також узвар та фірмову сливовицю «Од діда Мішка». Відчуйте смаки та аромати національних кухонь тих народів, які живуть тут. Такого ви більше ніде не зустрінете! Вартість дегустації – 80 грн з особи.

Корисна інформація для учасників туру:

Особливості перебування на території комплексу “Косонь”:

  • Кожному учаснику видається на вході спеціальний браслет, в якому запрограмований час перебування на території комплексу,

  • Оскільки діти можуть загубити браслет, його краще відати дорослим. Втрата браслету коштує 400 грн.

  • Лежаки на території платні – 20 грн. Тому, в теплу пору року, можна з собою взяти каремат або спеціальний килимок.

  • На території комплексу у торгових точках розраховуються за допомогою браслету, в який запрограмовується сума ваших витрат. Готівка видається стюарту на виході.

  • Що з собою потрібно мати в басейні: тапочки на гумовій підошві, шапочку, рушник, купальник/плавки, мочалку, засіб для душу, фен.


Поділіться з Вашими друзьями:


База даних захищена авторським правом ©divovo.in.ua 2017
звернутися до адміністрації

войти | регистрация
    Головна сторінка


загрузить материал