Шановне панство!



Скачати 33.71 Kb.

Дата конвертації27.01.2017
Розмір33.71 Kb.


Шановне панство!
Виставкова компанія ТОВ “АККО ІНТЕРНЕШНЛ” та асоціація “УКРКОНДПРОМ” засвідчують Вам свою повагу і запрошують взяти участь у ХV професійному дегустаційному конкурсі
“Солодкий тріумф’ 2014”,

який буде проводитись 18 вересня 2014 року в виставковому центрі ТОВ “АККО ІНТЕРНЕШНЛ” у числі заходів 20-ої міжнародної спеціалізованої виставки кондитерської та хлібопекарської промисловості “SWEETS &
BAKERY Ukraine’ 2014” (01-03 жовтня 2014 року, м. Київ).
УМОВИ УЧАСТІ
Дегустаційний конкурс являє собою систему оцінки кондитерської та хлібобулочної продукції вітчизняного та зарубіжного виробництва з метою визначення виробу (товару), який би відповідав як вимогам якості і оформлення, що максимально задовольнить потреби (вимоги) та побажання тих, хто споживає або використовує цей харчовий продукт так і вимогам сучасної торгівельної мережі України.
До участі у Дегустаційному конкурсі запрошуються виробники таких груп виробів:

кондитерські вироби;

хлібобулочні вироби;

шоколад, шоколадні вироби, цукерки;

карамель, ірис, жувальна гумка;

східні солодощі, зефір, мармелад;

морозиво, заморожені десерти та торти;

фруктові наповнювачі, джеми, повидло;

кондитерські вироби дієтичного харчування;

екструдерні вироби: хлібці, снеки;

мед та продукція бджолярства;

сгущене молоко, солодкі молочні вироби;

та інші солодкі вироби.

Для участі в Дегустаційному конкурсі учаснику необхідно:

1. Надати заповнену заявку на участь
УВАГА! 12 вересня 2014 року - останній день прийому заявок на участь у конкурсі. Оригінал заявки з підписом керівника і печаткою підприємства необхідно передати до Оргкомітету.

2. Надати зразки продукції та офіційні супровідні документи на неї.
Кількість зразків кожного виробу, який надається на конкурс:
- вагова продукція - не менше 2 кг;
- упаковані вироби - не менше 6 коробок або пакетів;
- торти - не менше 4 одиниць,
- тістечка - не менше 30 одиниць.

Зразки продукції повинні супроводжуватися наступними документами:
- сертифікатом відповідності (копія, завірена підприємством-виробником);
- свідоцтвом про якість;
- скороченою рецептурою виробу;
- відомостями про інновації, використані при виготовленні і розробці зразка виробу;
- прайс-листом на продукцію із зазначенням оптових цін, які пропонуються роздрібним торговельним підприємствам.
УВАГА! 16 вересня 2014 року - останній день прийому зразків на дегустацію та супровідної
документації до них. Зразки приймаються за адресою Оргкомітету.

3. Здійснити і підтвердити оплату.
УВАГА! 16 вересня 2014 року - останній день оплати за участь у конкурсі.

Номінації дегустаційного конкурсу

- ГРАН-ПРІ - найвищий бал за якість серед всіх виробів, представлених на конкурсі (4,8-5,0 балів)
- ТРІУМФ ЯКОСТІ - висока оцінка якості (4,6-5,0 балів)
- ТРІУМФ ІННОВАЦІЇ - за використання інновацій або нових технологій виробництва (4,6-5,0 балів).
ПЕРЕМОЖЦЯМ конкурсу вручаються відзнаки, всім іншим учасникам - дипломи лауреатів конкурсу.
УВАГА! Переможці мають право на розміщення та тиражування на упаковці своєї продукції
зображення отриманих нагород.


У номінаціях "ГРАН-ПРІ", "ТРІУМФ ЯКОСТІ" та "ТРІУМФ ІННОВАЦІЇ" оцінка продукції проводиться
за такими комплексними критеріями:
- органолептичні показники якості (зовнішній вигляд, форма, колір, вигляд в розломі, структура, смак, аромат тощо);
- оригінальність рецептури виробу;
- використання та впровадження інноваційних технологій;
- оптова ціна продукту (для роздрібної мережі);
- можливість збереження первинної якості продукції протягом встановленого часу;
- здатність зовнішнього вигляду виробу привертати увагу покупця (відповідність форми і стилю даного виробу, креативне рішення в оформленні, яскравість стилю і індивідуальність торгової марки).
Конкурс кондитерських виробів проводиться Дегустаційною комісією у формі закритої дегустації виробів тієї чи іншої класифікаційної групи виробів, у присутності Наглядової ради.
Дегустаційна комісія є незалежною і складається з професійних експертів-дегустаторів асоціації
"УКРКОНДПРОМ", Мінекономрозвитку України, Держспоживстандарту України, МОЗ України, Департаменту продовольства Мінагрополітики України, Національного університету харчових технологій, а також представників відділів закупівель оптово-роздрібних торговельних мереж України.
У складі комісії не можуть працювати представники тих підприємств-виробників, продукція яких представлена в дегустаційному конкурсі.
Зразки кондитерських виробів оцінюються кожним дегустатором індивідуально за комплексними критеріями за встановленою 5-бальною системою.
Конкурс проводиться закритим способом, тобто зразки шифруються і дегустуються під номерами, без повідомлення дегустаторам найменування підприємства-виробника.
До відома дегустаторів наводяться тільки належність виробу до тієї чи іншої класифікаційної групи кондитерських виробів, а також основні вимоги до продукції даного типу.

УВАГА! Учасник відповідає за правильність віднесення зразка продукту до певної категорії, групи і
виду виробу і його відповідність супровідним документам про якість.

Вартість участі:

Ціна* за участь одного найменування виробу
Ціна* за один виріб при участі у конкурсі групи виробів не менше ніж 2 види (смаки)
Для підприємств-учасників виставки
“SWEETS & BAKERY Ukraine’ 2014”
500,00 400,00
Для підприємств, які не беруть участь у виставці “ SWEETS & BAKERY Ukraine’
2014”
600,00 500,00
* Ціни вказані у гривнях без ураховання ПДВ (20%)
УВАГА! Зразки продукції, по яким не надано повного пакету супровідних документів і немає 100%
передоплати, до участі в конкурсі не допускаються.
* Зразки, які надаються на конкурс, назад не повертаються.
Організатор конкурсу не відповідає за результати конкурсу та рішення Дегустаційної комісії, зокрема, порядку оцінки, визначення серед учасників переможців номінацій.
Рішення комісії не підлягає зміні чи оскарженню. Експерти-дегустатори, що входять до складу комісії, не зобов'язані коментувати результати дегустаційного конкурсу.
Нагородження переможців конкурсу відбудеться 08 жовтня 2014 року, у Виставковому центрі ТОВ "АККО
ІНТЕРНЕШНЛ" за адресою: Україна, м. Київ, проспект Перемоги, 40-Б, парк ім. О. С. Пушкіна (ст. метро «Шулявська»,
«Політехнічний інститут»).
Інформація про результати конкурсу надається ТОВ "АККО ІНТЕРНЕШНЛ".

Запрошуємо Ваше підприємство до участі
у ХV професійному конкурсі “СОЛОДКИЙ ТРІУМФ’ 2014”!

З питань участі звертайтеся до координатора конкурсу Басанько Альони:
Тел./факс: 044 456 3804/08
E-mail
: sweets@acco.kiev.ua

Skype: alena.acco
http://www.sweetsexpo.com.ua
Зразки доставляються за адресою Оргкомітету:
ТОВ “АККО ІНТЕРНЕШНЛ”,
пр-т Перемоги, 40-Б
м. Київ, 03680, Україна
www.acco.ua


Поділіться з Вашими друзьями:


База даних захищена авторським правом ©divovo.in.ua 2017
звернутися до адміністрації

войти | регистрация
    Головна сторінка


загрузить материал